Heklateppe – babyteppe

Jeg hekler mest store tepper som jeg velger å beholde selv. Jeg har ikke solgt noen av teppene. Men nå velger jeg å legge noen babytepper ut for salg. Det første er dette lysgule teppe, med lysrosa, oker og rustfager. Det er heklet i mykt alpakka garn.

Jeg liker denne fargekombinasjonen veldig godt, ikke så veldig vanlig med lysgul som hovedfarge, men med de andre fargene sammen med det gule, syns jeg dette var nydelige farger sammen.

Teppe kan brukes som vognteppe, til teppe i bilstolen, eller i sengen og holde babyen god og varm.

 

 

Det som er kjekt med å hekle babytepper er at de er små, da trenger jeg ikke så lang tid som med de store teppene som jeg vanligvis hekler. Det går også mye mindre garn når som også er en fordel. Men jeg liker variasjon i prosjektene som jeg holder på med, derfor blir det noen store og noen små babytepper.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *