Festbord 17 mai !

Å pynte bord er noe jeg liker veldig godt. Jeg liker å kombinere fager og former. Det er kjekt å planlegge, å se for seg hvordan jeg kan lage bord til ulike tema. Man kan pynte og ordne selv om man ikke skal ha gjester. For å lage 17 mai bord, er det ikke nødvendig med blomster i rødt, hvit og blått, man kan bruke andre ting for å lage 17 mai stemning.

Til dette bordet har jeg brukt brune flasker som jeg har kjøpt på bruktbutikk. Jeg har brukt lysestaker i glass, de er både ulik i utforming og i høyder, det syns jeg bare gir et enda mer spennende uttrykk. Glassvaser i ulike høyder og form har jeg også brukt. Kvistene jeg har brukt er bøk, det var et bevisst valg fordi de har varmbrune kvister som passer godt til flaskene.

For å få inn 17 mai stemning har jeg knyttet smale 17 mai bånd på greinene. En annen kontrast er telysholdere og små lyslykter i gull/messing. De gir en spennende kontrast til de grove i greinene.

Det må ikke koste masse penger for å dekke et festbord. Det gjelder å kombinere det man har, til spennende kombinasjoner. Se seg rundt om ute i naturen, nå finnes det MASSE fint ute som man kan bruke til å dekke et eget personlig festbord.

Jeg liker at det er spennende kombinasjoner, for meg er det ikke viktig å ha de «rette» vasene med de «rette» merkene. Jeg liker at det er personlig. I år ble dette mitt personlige festbord til 17 mai.

 

Ønsker alle en strålende festdag i morgen 17 mai !

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *